Επιστροφές & Αλλαγές

Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε βιβλία (ισχύει μόνο για αποστολές), τα οποία έχετε παραλάβει από το βιβλιοπωλείο μας. Η δυνατότητα αυτή προϋποθέτει φυσικά ότι τα βιβλία που θα επιστρέψετε θα φτάσουν σε μας στην ίδια καλή κατάσταση όπως τα παραλάβατε (σε φροντισμένη συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή), ότι δεν θα φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί, και πως περιέχουν και όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής κ.ο.κ) και ότι η αλλαγή θα γίνει εντός της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών.


Για να είναι αποδεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί, σύμφωνα με τα παραπάνω.


Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο μας (Ιπποκράτους 8, Τ.Κ.10679, Αθήνα) για την αλλαγή, προσκομίζοντας την απόδειξη που υπήρχε στο δέμα που παραλάβατε.
Μπορείτε επίσης να μας αποστείλετε (με δική σας χρέωση) τα βιβλία που επιθυμείτε να αλλάξετε και μόλις τα παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την καλή τους κατάσταση, θα σας αποστείλουμε τα βιβλία οποία επιθυμείτε να αντικαταστήσετε ή – εφόσον το επιθυμείτε - θα συμψηφίσουμε την αξία σε επόμενη παραγγελία σας.


Στην περίπτωση νέας αποστολής (αλλαγής), υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής αναλόγως του βάρους της.